Welcome Guest [Log In] [Register]
Welcome to Central Pennsylvania Airsoft. This forum serves the Central Pennsylvania Airsoft community, helping to unite players and further promote the growth of airsoft in the area.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Username:   Password:
Locked Topic
adidas originals
Topic Started: Apr 14 2018, 03:40 AM (96 Views)
Basil Lyly
New Member
[ * ]
ÿþAdidas Ultra Boost Mid blev først introduceret adidas originals i samarbejde med KITH sidste år, og nu ses silhuetten i en helt ny farvelægning, der forventes at debutere senere i sommer. Rettet gennem tid, modellen flaunts en tonal blå øvre som består af mesh og ruskind accenter. Sneaker er yderligere defineret af en krave manchet, der tilbyder en soklignende pasform, ud over hvide tre stripe branding på siderne og en sølvhæl tæller. Yderligere detaljer omfatter grafiske indlægssåler, håndskakningslogo på indersiden, sammen med frankrigsflagget, da det hele er klæbet oven på en ren hvid fuld længde boost sål enhed.

Forventes at frigive i ekstremt begrænsede mængder, er sneaker planlagt til at debutere på udvalgte adidas Consortium-konti fra og med juli 2017. Opad næste for adidas Dame 3 er den gamle farvevej. Udgivelse senere i denne uge annoncerede adidas officielt adidas Dame 3 Legacy.Damian Lillard har skabt en arv både på og uden for retten gennem den sejhed og beslutsomhed, som Oakland gav ham. For at repræsentere de sider i hans liv, adidas superstar der endnu ikke er skrevet, introducerer adidas en helt hvid Legacy udgave af Dame 3 færdig med en tyggegummi ydersål. Den arv, vi forlader, er, hvad vi lever for.

Betragtet som en af de mest behagelige Boost-modeller, som adidas nogensinde har skabt, får vi i dag et første kig på denne helt nye farvelægning adidas fodboldstøvler af adidas EQT Support 93/17, der skal frigives i den nærmeste fremtid. Efter at have gået over det svarte par ikke for længe siden, i dag vælger modellen for et hvidt og turbo rødt farveskema. Denne version leveres med en tekstilvævet øvre lavet i alle hvide, mens Turbo Rød på hælen og sorten placeret overalt giver en god generel kontrast. De sædvanlige funktioner som hælburet, Three Stripes branding og Fat Boost mellemsål forbliver i spil.

Det nuværende Cali vejr tigger mig til at gå udenfor og have det sjovt, når jeg bærer et nyt par hvide sneakers. Selvom jeg ikke kan passe til dette par, skal ingen, der bærer GS-størrelser, ikke sove adidas stan smith på dette par. Adidas EQT Support ADV GS Kalk Hvid leveres med en off-white mesh øvre, der sættes sammen med snakeskin-prægede syntetiske suede overlays, hvilket resulterer i meget luxe og premium føler. Tonale udseende opvejes derefter af Navy hits på foringen, en lille del af ydersålen, tunge mærke branding, tekstil Tre Stripes på sidepaneler og de yderligere tre striber på EVA mellemsål. Pluk disse op i dag og have det sjovt i solen (i hvert fald i såkaldt Cal) til detailprisen på 90 dollar.

Dame, adidas hængte dig op med denne nye farveway af adidas EQT Support ADV. Skønt det meste af skoen kommer i en sort maske (vi har set det flere gange tidligere) er det de gode hits af Teal, der hjælper med at give skoen en rigtig god pop. Her er et godt kig på adidas EQT Support ADV DiamondAside fra den svarte mesh konstruktion, skoen kommer også med en sort gennemsigtig hæl bur og hits af hvid på hælen flig og mellemsål. Den førnævnte Teal rammer land på Three Stripes branding på både sidepaneler og mellemsål, samt på EQT branding på tungen. En ret simpel farvelægning, der helt sikkert vil bryde nogle hals i sommer. Pick up et par i dag for $ 110.

Ønsker du at rocke en frisk farvelægning af adidas EQT Support ADV, at ikke mange mennesker vil eje? Tag et kig på disse fire nye farvestier, adidas gazelle der siges at være eksklusive til JD Sports (UK). Alle fire par rock tonal øvre konstrueret ud af mesh. Det grå og det hvide par har tonal udseendet af den øvre strækning ned til sålenheden, mens oliven- og marinparret sidder på toppen af en hvid mellemsål. Selvom vi har set de fleste af disse nuancer, der blev brugt på modellen før, gør de subtile ændringer af farverne på midsolen og / eller adidas branding teknisk set en helt ny farvelægning. Navy paret er dope! Hvilket par føler du? Posted Image Tilgængelig udelukkende hos JD Sports, afhentning enten for $ 115.
Offline Profile Goto Top
 
surfer
5000+ posts
[ * * * * * * * * * * * * ]
Topic has been closed due to spam
Offline Profile Goto Top
 
surfer
5000+ posts
[ * * * * * * * * * * * * ]
Topic has been closed due to spam
Offline Profile Goto Top
 
surfer
5000+ posts
[ * * * * * * * * * * * * ]
Topic has been closed due to spam
Offline Profile Goto Top
 
surfer
5000+ posts
[ * * * * * * * * * * * * ]
Topic has been closed due to spam
Offline Profile Goto Top
 
surfer
5000+ posts
[ * * * * * * * * * * * * ]
Topic has been closed due to spam
Offline Profile Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you
« Previous Topic · Trash · Next Topic »
Locked Topic

Current weather conditions in our community

Latest Pequea, Pennsylvania, weather Latest Potter County, Pennsylvania, weather Latest Hagerstown, Maryland, weather

Latest Bellefonte, Pennsylvania, weather Latest York, Pennsylvania, weather Latest Elkins, West Virginia, weather

Latest Gettysburg, Pennsylvania, weather Latest Bedford, Pennsylvania, weather Latest Altoona, Pennsylvania, weather